top of page
  • Writer's pictureOra de Cinema

S-au pus în vânzare biletele pentru Avengers: Endgame

Fanii Marvel au un motiv de bucurie, întrucât săptămâna aceasta au fost scoase la vânzare biletele pentru unul dintre cele mai așteptate filme al anului, Avengers: Endgame. Filmul nu va apărea în cinematografe decât abia pe 26 aprilie, dar Marvel au deja planuri mari pentru lansarea mult anticipatului film de tip crossover.


Așadar, biletele sunt disponibile acum și în România, putând fi cumpărate de aici, dar asta nu e tot! După cum am mai spus, Marvel are planuri mari pentru acest film, întrucât este cel mai ambițios proiect cinematografic al lor de până acum. De aceea, cinematografele din jurul lumii pun la dispoziția fanilor și un maraton Avengers în data de 25 aprilie. Acesta va include noul film, Endgame, dar și partea anterioară, Avengers: Infinity War, care a apărut anul trecut. Puteți vedea astfel două filme la preț special, biletele pentru acest maraton de 6 ore fiind disponibile aici!





Continuare a filmului Avengers: Infinity War din 2018, Endgame promite să ducă miza și mai sus decât până acum. În Statele Unite, cinematografele au fost nevoite să suplimenteze numărul de difuzări întrucât cererea de bilete a fost enormă încă din primele minute ale apariției acestora. Peste 100 de personaje din peste 20 de filme scoase de Marvel vor apărea și în această continuare, în care Răzbunătorii își vor reuni forțele pentru a-l înfrânge pe maleficul Thanos.

14 views

Comments


bottom of page