top of page
  • Writer's pictureOra de Cinema

Din decembrie, pe Netflix

Finalul anului se apropie cu pași repezi, deci și perioada aceea a sărbătorilor de iarnă trebuie să fie aproape. Și când spunem sărbători, ne gândim cu siguranță la timp liber. Noi nu vă spunem să petreceți sărbătorile în fața televizorului, dar în cazul în care vă gândiți să faceți asta, Netflix are pregătită o pleiadă de programe din care veți putea alege luna aceasta.


Pentru că nu de mult am celebrat Ziua Națională, vorbim pentru început despre un film care a fost filmat la noi în țară, și anume A Christmas Prince: The Royal Baby. Al 3-lea installment din franciza deja celebră printre fanii Netflix (A Christmas Prince) continuă povestea regelui Richard și a reginei Amber a Aldoviei, cei doi trebuind să se pregătească în acest film nu doar pentru venirea pe lume a primului lor copil, ci și pentru probleme tipice unei familii regale.


Apoi, The Two Popes ne propune o nouă interpretare asupra vieții persoanei din vârful ierarhiei bisericii catolice, Papa. Anthony Hopkins vine să ne arate cum Sanctitatea Sa se confruntă cu presiunea pe care această distincție o pune pe umerii săi, dar și cu iscoadele lumești ce l-ar putea face nepotrivit pentru o astfel de funcție.


În decembrie mai apare și sezonul al doilea al serialului Ultraviolet. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest titlu, Ultraviolet spune povestea unei comunități online de detectivi amatori, care se folosesc de tehnologie pentru a găsi și prinde criminali.


Și dacă tot am trecut la capitolul „seriale”, nu putem să nu menționăm și unul din cele mai așteptate titluri ale lunii, dacă nu chiar ale anului. Este vorba despre serialul „The Witcher”, adaptare a jocului video cu același nume ce a doborât numeroase recorduri în anul 2018. The Witcher spune povestea lui Geralt din Rivia, un vrăjitor mutant, vânător de bestii, care se zbate să-și găsească locul într-o lume unde oamenii par să fie mai răi decât bestiile pe care le vânează. În rolul lui Geralt intră Henry Cavill, pe care fanii îl mai știu și din Man of Steel sau Liga Dreptății.


Un alt serial care mai primește un nou sezon luna aceasta este și You, o altă producție regizată de cei care au adus la viață și serialul Riverdale. În sezonul al doilea al acestui serial vom putea vedea continuarea poveștii lui Becky, o tânără scriitoare, dar și a lui Joseph, un librar seducător care se transformă din admirator în hărțuitor și mai apoi în ajutor al tinerei fete.


Și iubitorii de SF-uri vor avea motive de bucurie în luna decembrie, întrucât Netflix mai aduce un nou sezon și din serialul fenomen ce a avut debutul anul trecut, Lost in Space. Din 24 decembrie vom vedea așadar încotro va mai merge familia Robinson după ce în primul sezon au aterizat pe o planetă necunoscută unde au descoperit deja o mulțime de lucruri inimaginabile.


Ce v-am prezentat până acum au fost doar producții originale marca Netflix, dar platforma de streaming nu se va limita doar la acestea în decembrie. Dintre titlurile create de alte case de producție amintim Hotel Transylvania, filmul de animație care a adunat o mulțime de fani de la lansarea sa în anul 2012. Acesta îl are în prim-plan pe Dracula, proprietarul hotelului Transylvania, care se poartă ca un tată hiper-protectiv atunci când un pretendent nedorit se arată interesat de fiica lui adolescentă.


În luna decembrie Netflix ne mai aduce și un titlu legendar cu Al Pacino și Michelle Pfeiffer în rolurile principale. Este vorba despre filmul din 1983 intitulat Scarface, un film despre un imigrant cubanez care preia frâiele unui cartel de droguri în anii 80, acesta fiind cuprins de beția de putere și de lăcomie între timp.


The Witcher nu e singurul titlu inspirat dintr-un joc video ce va debuta pe Netflix luna aceasta, pe platformă mai apărând și filmul Assasin's Creed, adaptare după jocul video cu același nume. Acesta spune povestea lui Callum Lynch, un tânăr dintr-o lungă linie de descendenți asasini. El trebuie să-și îmbrățișeze originile, dar și să înfrunte Societatea Templierilor, o comunitate care s-a războit cu familia sa vreme de secole.


Un alt titlu pe care mai mizează Netflix acum pe final de an mai este și Blade Runner 2049, un SF plin de acțiune, care îl are în centru pe K, un tânăr vânător de recompense interpretat de Ryan Gosling, care se implică într-o misiune extrem de periculoasă. În această misiune el se întâlnește cu un alt vânător legendar despre care lumea nu a mai auzit nimic de mai bine de 30 de ani, interpretat de un actor pe măsura acestui rol, Harrison Ford.


Acestea sunt doar câteva dintre titlurile pe care luna decembrie ni le va aduce pe Netflix, dar ele nu se opresc aici! Fiți pregătiți pentru noi sezoane din seriale precum The Blacklist, Rick & Morty sau filme precum Un iubit de sezon, Războaiele vampirilor și multe altele!


Până data viitoare, indiferent la ce vă uitați, noi vă urăm „vizionare plăcută!”

4 views

コメント


bottom of page