top of page
  • Writer's pictureOra de Cinema

Noutățile lunii noiembrie, pe Netflix

Știm, știm, nu ne-am mai auzit de mult. În fine, pauza noastră a luat sfârșit în cele din urmă, acum fiind timpul să ne întoarcem la treabă, căci slavă Domnului, filmele și serialele continuă să ne încânte din toate direcțiile posibile. Și cum e sfârșit de lună, nu puteam să nu vorbim despre ce are să ne ofere platforma de streaming Netflix luna ce urmează.



Unul din titlurile pe care Netflix mizează în noiembrie este noua producție a celebrului regizor Martin Scorsese, The Irishman. Această ecranizare a cărții cu același nume este de fapt o poveste din lumea crimei organizate din America de după cel de-al Doilea Război Mondial. Povestea va fi relatată de un asasin interpretat de legendarul Robert de Niro, din distribuție mai făcând parte încă două legende ale actoriei, Al Pacino și Joe Pesci. În pofida faptului că filmul se va desfășura, în mare parte, în lumea criminală, el va avea totuși, și unele accente de comedie, fapt care pot fi observat încă din trailer.


Un alt titlu pe care Netflix ni-l mai aduce în noiembrie este și Regele (în titlu original The King), cu o distribuție pur britanică. Filmul este inspirat din întâmplări reale și spune povestea Prințului Hal, un tânăr prinț englez care preferă să petreacă decât să își conducă castelul. Vine timpul când acesta trebuie să se maturizeze însă, văzând cât de dificil este să faci o armată să se urmeze, mai ales pentru că în joc e chiar soarta Angliei.


În ceea ce privește următorul titlu ce urmează să apară pe Netflix rămânem în aceeași zonă, cea a istoriei Regatului Britanic. Este vorba despre sezonul al 3-lea al reputatului serialul The Crown, care urmărește viața Reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, dar și evenimentele cele mai importante care au marcat Regatul și Europa în cea de-a doua jumătate a secolului XX. În acest nou sezon vom putea vedea jubileul Reginei, relația dintre Prințul Charles și Camilla Shand, dar și climatul politic tulbure al vremii.


Schimbăm registrul și vă spunem că tot în noiembrie va apărea și cel de-al doilea sezon al celebrului serial The End of the F*cking World, un serial care urmărește povestea unui psihopat în devenire și a unei adolescente rebele care aleg să plece împreună în lume, nepăsându-le de consecințe. Umorul negru și insolit e la el acasă în acest serial, iar neașteptatul e deja un lucru obișnuit. Acum urmează să vedem cât de departe vor ajunge cei doi în această călătorie a lor în cel de-al doilea sezon.


Unul din cele mai așteptate titluri ale lunii este însă de departe sezonul 5, volumul 2 al Vikings, în care vom vedea cum arată viața în Kattegat sub domnia lui Ivar, dar care va răspunde și unor întrebări pentru care fanii așteptau răspunsuri încă din primul sezon.


La capitolul comedie nu suntem mai prejos, în noiembrie apărând pe Netflix și clasicul film Nuntă a la grec, în care o grecoaică se îndrăgostește nebunește de un străin care nu știe mai nimic despre tradițiile turcești. Comicul este garantat având în vedere situațiile ilare prin care vor trece atât mirele, cât și familia miresei în timp ce încearcă să-l învețe pe acesta ce înseamnă să fii grec.


Tot luna noiembrie ne pregătește și pentru sărbătorile de iarnă ce se apropie cu repeziciune, Netflix aducându-ne filmul original Let It Snow, o comedie cu liceeni în ultimul an care se luptă cu problemele în dragoste, cu viața de zi cu zi, dar și cu viscolul ce lovește fix în ajunul Crăciunului.


Bineînțeles, noutățile lunii noiembrie nu se limitează la ce am prezentat noi, tot în această lună Netflix aducându-ne și sezonul 7 din The Blacklist, Capitolul 3 al seriei Insidious, desenul animat Green Eggs & Ham, sezonul 3 din Atpical, drama American Son și multe altele, pe care le puteți vedea și în calendarul oficial de mai jos.





Până data viitoare, indiferent de ce urmăriți, vizionare plăcută!

3 views

Comments


bottom of page