top of page
  • Writer's pictureOra de Cinema

Noutățile săptămânii 29 aprilie - 5 mai 2019. De toate pentru toți!

Acum că marele eveniment cinematic cunoscut drept Răzbunătorii: Sfârșitul jocului a ajuns în sfârșit în cinematografe și doboară recorduri peste recorduri la box-office, putem să ne direcționăm atenția și asupra altor noutăți. Săptămâna aceasta avem ceva titluri noi atât pe Netflix, cât și în cinematografe.


Doi agenți sub acoperire se dau drept iubiți și se infiltrează în campingul în care un narcotraficant își desfășoară operațiunile. Aceasta este, pe scurt, povestea primului sezon din serialul Fabrica de extaz (în titlu original Undercover), care are premiera vineri, 3 mai, pe serviciul de streaming Netflix.

Un alt titlu ce apare vinerea aceasta pe Netflix este și Flinch. Nu mișca! , un reality-show în care atât concurenții, cât și jurații trebuie să îndure anumite experiențe disconfortante fără să se miște, altfel vor avea de suferi mai mult.

Apoi, în primul sezon din Nu mai exiști pentru mine (în titlu original Dead to Me), o văduvă irascibilă caută să se răzbune pe șoferul care i-a ucis soțul, dar între timp se împrietenește cu o femeie optimistă, prietenie ce le va purta pe cele două prin experiențe la limita dintre dramă și comedie.

Continuăm lista de noutăți cu serialul de animație pentru adulți Tuca & Bertie, care le are în centru pe tucanul Tuca și sturzul Bertie, două prietene bune ce trebuie să înfrunte împreună bucuriile și necazurile vieții de pasăre.

Tot pe 3 mai apare și Ultima noastră vară (în titlu original The Last Summer), un film romantic cu adolescenți care vor să facă din ultima vară dinainte de facultate una memorabilă în pofida faptului că se luptă cu propriile vise și identități.

Trecem, în sfârșit, la premiera cinematografică a săptămânii, iar titlul despre care vorbim este Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic. Da, chiar ăsta este titlul filmului în care Ted (Zach Efron), un tip foarte arătos, deștept, cu farmec și afectuos se căsătorește cu Liz Kloepfer (Lily Collins), o mamă care-și crește sigură copiii. Pentru ea, Ted e bărbatul visurilor ei, așa că lasă deoparte toate precauțiile, și se îndrăgostește până peste cap de acest tânăr. Cei doi par cuplul ideal cu o viață ca-n filme, până într-o zi, când, parcă de nicăieri, totul se prăbușește, și viața lor perfectă se face țăndări. Ted e arestat și condamnat pentru o serie de crime din ce în ce mai violente. Grijile lui Liz se transformă rapid în paranoia, căci, pe măsură ce probele împotriva lui se adună, aceasta e forțată să recunoască faptul că acest om cu care își împărțise până de curând viața ar putea fi, de fapt, un criminal psihopat.Aceasta e povestea lui Ted Bundy, unul din cei mai notorii ucigași în serie ai tuturor timpurilor, privită prin ochii unei femei care l-a iubit și a crezut în el.


Sperăm că v-am trezit interesul pentru cel puțin unul din aceste titluri ce urmează să apară, iar că până data viitoare să le vizionați alături de cineva drag. Vizionare plăcută!

Comments


bottom of page