top of page
  • Writer's pictureOra de Cinema

La cinema, din 21 iunie

O nouă săptămână înseamnă, de asemenea, și noi premiere cinematografice. Din această vineri, cinematografele de la noi ne propun o poveste despre cel mai bun prieten al omului pentru toată familia, un drum în mintea unui criminal în serie, dar și continuarea, ori reimaginarea unei serii SF de succes.




1. Câinele, adevăratul meu prieten 2 ( A Dog's Journey)

Unele prietenii durează mai mult de o viaţă. Acesta este și cazul filmului "Câinele, adevăratul meu prieten 2", continuarea succesului internațional care și-a adjudecat inimile a milioane de spectatori este o nouă ecranizare în care îndrăgitul patruped Bailey vrea să își împlinească un nou destin, ajungând în locuri surprinzătoare alături de cei dragi.

Bailey se bucură de un trăi liniștit la ferma ,,băiatului săuEthan (Dennis Quaid) și a soției sale Hannah (Marg Helgenberger). Are chiar și o nouă parteneră de joacă: CJ, nepoata lui Ethan și Hannah. Singura problemă e că mama micuței CJ decide că ea trebuie să plece de la fermă. Cum sufletul lui Bailey este gata să părăsească această viață pentru una nouă, câinele îi promite stăpânului său Ethan că o va găsi și proteja pe CJ cu orice preț.

Cu toate că aventurile lui Bailey prin multiple vieți au stat sub semnul iubirii, prieteniei și devotamentului, de această dată îl vedem cum experimentează alături de cei dragi lui bucuria și decepția, muzica și bucuria, precum și câteva smotoceli pe cinste.


Gen film: Aventură; Familie

Durată: 1h 49min

Distribuție: Dennis Quaid, Josh Gad, Marg Helgenberger, Kathryn Prescott




2. Mănușa de aur (Der goldene Handschuh)

Inspirat de un caz real și având la bază romanul cu același nume scris de Heinz Strunk, The Golden Glove / La mănușa de aur, fimul horror al lui Fatih Akin spune povestea lui Fritz «Fiete» Honka, un ucigaș în serie care ataca femeile din districtul felinarelor roșii din Hamburg, la începutul anilor 1970, atrăgându-le în apartamentul său din mansardă.


Gen film: Dramă, Horror, Thriller

Durată: 1h 55min

Distribuție: Jonas Dassler, Adam Bousdoukos, Margarete Tiesel, Marc Hosemann, Katja Studt








3. Apusul (Sunset)

1913, Budapesta, în inima Europei. Tânăra Irisz Leiter ajunge în capitata Ungariei sperând să se angajeze ca croitoreasă în legendarul magazin de pălării care a aparținut răposaților ei părinți. Cu toate astea, este refuzată de Oszkár Brill, noul proprietar. Cât magazinul se pregătește de vizita unor oaspeți extrem de importanți, un domn o abordează pe Irisz căutând un anumit Kálmán Leiter. Tânăra refuză să plece din oraș și alege să meargă pe urmele lui Kálmán, unica ei legătură cu un trecut pierdut. Căutarea o poartă pe străzile întunecate ale Budapestei unde singurul loc luminos din această perioadă care fierbe pe muchia unui război iminent, este magazinul de pălării Leiter.


Gen film: Dramă, Istoric

Durată: 2h 22min

Distribuție: Vlad Ivanov, Juli Jakab




4. Men in Black: International

De departe cel mai așteptat titlu al săptămânii, Bărbați în negru: Internațional, sau pe scurt MiB 4 este cel de-al patrulea titlu al celebrei francize cu vânători de extratereștri, și totodată un reboot al seriei, reputații Agent K (Tommy Lee Jones) și Agent J (Will Smith) fiind acum înlocuiți de doi agenți noi. Chris Hemsworth și Tessa Thompson (pe care i-am mai văzut împreună în Thor: Ragnarok și Răzbunătorii: Sfârșitul jocului) îi vor juca acum pe Agentul H, respectiv Agentul M. Misiunea acestora va avea o amploare destul de mare, și nu doar pentru că au de a face cu un extraterestru ce-și poate schimba forma, ci și pentru că organizația operează acum la nivel global. Producătorii ne-au promis acțiune, comedie, suspans și o mulțime de locații fascinante de pe întreg globul.


Gen film: Acțiune, Comedie, SF

Durată: 1h 55min

Distribuție: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Emma Thompson, Liam Neeson


Acestea sunt noile titluri pe care le veți putea vedea la cinema începând cu această vineri, iar noi sperăm că cel puțin unul dintre ele v-a trezit atenția. Până data viitoare, noi vă urăm „Vizionare plăcută!”

Kommentare


bottom of page