top of page
  • Writer's pictureOra de Cinema

Ce mai vedem nou la cinema din 14 iunie

Săptămâna aceasta nu este una foarte plină în ceea ce privește noutățile de pe marile ecrane, acestea limitându-se la un nou titlu românesc și la continuarea unei animații pline de comedie.




1. Apropierea/ Parking

Inspirat din romanul cu același nume de Marin Mălaicu-Hondrari, Apropierea ( titlu original Parking) spune povestea lui Adrian (Mihai Smarandache), un scriitor român ce se mută în Insulele Canare în scopul de a-și găsi inspirația pentru un nou roman. Acesta descoperă însă iubirea când o întâlnește pe Mercedes (Ariadna Gil), alături de care petrece momente minunate. Filmul regizat de Tudor Giurgiu nu se limitează însă la actori români, din distribuție făcând parte și actori spanioli de talie internațională precum Ariadna Gil, Luis Bermejo sau Eric Frances.


Gen film: Dramă, Romantic

Durată: 1h 50min

Distribuție: Mihai Smarandache, Ariadna Gil, Ioan Coman, Cristi Florescu, Eric Frances







2. Singuri acasă 2/ The Secret Life of Pets 2

Continuarea animației de succes din 2016 ne duce din nou în minunata lume a animăluțelor de companie, de data aceasta filmul ridicând o nouă întrebare pentru cei ce vor viziona filmul: Ne iubim animalele, dar cât de bine le cunoaștem?

Filmul promite să aibă la fel de mult succes precum predecesorul său, el primind deja destule remarci pozitive de la criticii de film, comedia și calitatea animației fiind printre primele părți lăudate de aceștia.


Gen film: Animație, Aventură, Comedie, Familie

Durată: 1h 26min

Distribuție: Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford



Deci ce să fie? O peliculă românească pentru pasionații de romantism, sau o nouă animație numai bună pentru toată familia? Indiferent de ce alegeți să vedeți, noi vă urăm „Vizionare plăcută!”

コメント


bottom of page