top of page
  • Writer's pictureOra de Cinema

Noutățile săptămânii 8-14 Aprilie 2019

Da, ați ghicit. E timpul să vedem cu ce ne mai putem delecta privirile din această săptămână atât pe ecranul de acasă, pe Netflix, cât și la cinema.


Începem săptămâna în forță, filmul Băieți Buni (în titlu original GoodFellas), fiind deja disponibil pe Netflix. GoodFellas este o producție captivantă în care Henry Hill, personaj inspirat din realitate, visează să devină cap mafiot, dar ajunge în programul de protecție a martorilor.


Tot pe Netflix, dar miercuri, 10 aprilie, vor apărea două filme destinate unor categorii de public diferite, dar care merită încercate indiferent de gusturi. În Tehnici Personale de Supraviețuire ( în titlu original You vs. Wild), intri în pielea celebrului aventurier Bear Grylls și îl ghidezi cu ajutorul telecomenzii în situațiile limită prin care va trece.


De asemenea, tot miercuri mai apare și Liniște Asurzitoare ( org. The Silence), în care lumea este asediată de creaturi ucigașe ce vânează după sunet, iar o adolescentă și familia ei trebuie să caute adăpost pentru a putea supraviețui.


Ziua următoare, joi, 11 aprilie, apare pe Netflix și primul sezon al serialului original Vara Întunecată (org. Black Summer), un serial post-apocaliptic în stilul The Walking Dead, deci așteptați-vă la zombi. Mulți zombi. Apoi, vineri, 12 aprilie, Netflix ne mai aduce și comedia Întâlnire Perfectă (org. The Perfect Date), în care un tânăr student își oferă serviciile de "iubit de rezervă", dar situația se complică atunci când se îndrăgostește de o clientă.



Tot vineri este și ziua premierelor în cinematografe, iar lista este destul de stufoasă și la acest capitol. În Șefa a Intrat la Apă (org. Little), Regina Hall și Marsai Martin joacă același rol, al unui președinte de firmă IT de succes, dar la vârste diferite. Cea din urmă se trezește într-o dimineață că are 13 ani, fix înaintea unei prezentări de care depinde viitorul firmei ei. Issa Rae este April, multîncercata ei asistentă personală și singura care cunoaște secretul - și anume că torționara ei este acum captivă în trupul unei fetițe.



Tot vineri mai apre și noul film cu David Harbour din Stranger Things în rol principal, Hellboy. În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă, care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii – un deznodământ pe care Hellboy încearcă să îl evite cu orice preț.



Mai stăm bine și la capitolul "animație" în acest weekend, filmul Haios și Blănos fiind gata să ne încânte și el privirile. În acesta, Dl. Link îl recrutează pe exploratorul Sir Lionel Frost pentru a-l ajuta să-și găsească rudele demult pierdute în tărâmul fantastic Shangri-La. După ce și aventuriera Adelina Fortnight li se alătură, pornesc într-o lungă călătorie pentru a-l ajuta pe dl. Link.



Sperăm că v-am trezit interesul pentru cel puțin unul dintre aceste titluri ce urmează să apară și că le veți vedea cât mai curând alături de cineva drag. Vizionare plăcută!



Comments


bottom of page