top of page
  • Writer's pictureOra de Cinema

Noutățile săptămânii 6-12 mai 2019

Săptămâna ce stă să înceapă va fi una plină în materie de noutăți în cinematografe, dar mai ales pe serviciul de streaming Netflix. Fără alte ocolișuri, să vedem cu ce ne putem delecta privirile începând cu această săptămână.


Pentru început, unul dintre cele mai populare seriale ale momentului, Lucifer, primește cel de-al 4 lea sezon pe data de 8 mai. În noul sezon, Chloe și Lucifer vor trebui să găsească o cale pentru a face relația dintre ei să funcționeze din nou. De asemenea, producătorii serialului au promis că personajul biblic Eva va apărea și ea în acest sezon.

Apoi, pe 9 mai, serialul de tip reality „O căsuță pentru fiecare”(în titlu original Tiny House Nation) ajunge și la noi, acesta surprinzându-i pe prezentatorul John Weisbarth și pe expertul Zack Giffin în călătoria lor prin Statele Unite, în care ajută numeroase familii să-și contruiască casa visurilor lor.

Data de 10 mai va fi una plină în ceea ce privește titlurile noi pe Netflix, printre care și sezonul 3 din Easy, o antologie eclectică ce urmărește diverse personaje din Chicago înfruntând labirintul cotidian al iubirii, tehnologiei, sexului și culturii.

Tot vineri mai apre și Societatea (în titlu original The Society), un film în care adolescenții dintr-un orășel american se trezesc că toți ceilalți au dispărut iar acum sunt nevoiți să-și construiască propria „societate” pentru a supraviețui.

Mai apre și primul sezon din Jailbirds: Viața de după gratii, un serial care surprinde viața atipică a deținuților închisorii din Sacramento, o viață presărată cu dragoste, petreceri, revolte și drame de tot felul.

În Sheherazade, tânărul Zach iese din centrul de detenție pentru minori din Marseille și se îndrăgostește de o prostituată numită Sheherazade. Acest lucru îl pune într-o dilemă cumplită având în vedere că este și proxenet.

Un alt film cu tentă erotică ce apare vineri pe Netflix mai este și Dry Martina, în care un interpret este purtat într-o escapadă romantică în chile după ce se întâlnește cu una din admiratoarele sale.

În aceeași zi apare și un serial tip telenovelă, Mă încred în familie (în titlu original Gente que viene y bah). Acest serial este bazat pe un roman și are în centru o tânără arhitectă ce încearcă să treacă peste o despărțire schimbându-și viața total după ce se mută la familia ei excentrică.

De asemenea, în E vina vinului (în titlu original Wine Country), niște prietene de-o viață se reîntâlnesc pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare a uneia dintre ele, dar petrecerea nu decurge conform planurilor, vechi conflicte dintre ele ieșind la suprafață după mult timp.

Avem vineri și premiere cinematografice, ca în orice altă vineri de altfel. În Uglydolls: Păpuși în bucluc intrăm în adorabilul, dar foarte diferitul orășel Uglyville, unde ciudățenia este celebrată, particularitățile sunt apreciate, iar frumusețea este sărbătorită dincolo de aparențe. Aici, curajoasa Moxy și prietenii ei trăiesc cu bucurie zi de zi, într-un loc unde posibilitățile sunt nelimitate. Neobişnuiţii locuitori din Uglyville își mai aruncă uneori privirile către cer, de unde mai apare câte o păpușă unicat, gata să se alăture comunității.

O altă premieră cinematografică este și Ticăloasele (în titlu original The Hustle), în care un șarlatan stilat și sofisticat a pus la cale escrocheria perfectă. Pozând pe post de prinț ruinat, se apropie de femei bogate, sperând să obțină compasiunea lor și bani. Bărbatul îl recruteaza pe Freddy, un mărunt artist american specializat în înșelatorii. Pentru a arăta care dintre ei este mai norocos ei fac un pariu. Cel care reușește să stoarcă primul 50.000 de dolari de la o bogatașă, câștigă, iar celălalt trebuie să părăsească orașul. Janet Colgate, o moștenitoare americană, e candidata perfectă. Dar barbații își vor gasi „nașul” în ea.


Cam acestea ar fi titlurile pe care le puteți vedea începând cu săptămâna ce urmează. Noi sperăm că cel puțin unul dintre ele v-au atras atenția, iar că până data viitoare să le vedeți alături de cineva drag. Vizionare plăcută!

Comentarios


bottom of page