top of page
  • Writer's pictureOra de Cinema

Noutățile săptămânii 22 - 28 aprilie 2019. Și încă ce noutăți!

Avem înaintea noastră o săptămână MARE la Hollywood, una dintre cele mai anticipate pelicule ale anului având premiera săptămâna aceasta. Dar până vom ajunge să vorbim despre aceasta, să vedem mai întâi ce ne aduce Netflix nou zilele astea.


Primul titlu pe care ni-l aduce Netflix este deja disponibil pe serviciul de streaming, și anume Asasinarea lui Jesse James de către lașul Robert Ford. Acest film inspirat din întâmplări reale îi are în centru pe faimosul pistolar Jesse James, precum și pe rivalul său, Robert Ford, între care va avea loc o confruntare parcă desprinsă din Vestul Sălbatic real.

Continuăm săptămâna cu primul sezon din Cred că ar trebui să pleci cu Tim Robinson, un serial de comedie plin de situații neprevăzute și deloc normale, dar care cu siguranță vă va face să râdeți cu gura până la urechi. Acesta apare pe Netflix marți, 23 aprilie.

Apoi, miercuri, apare și primul sezon din Apropiere (în titlu original Bonding) , tot un serial de comedie, dar oarecum... diferit. Apropiere este despre o absolventă din New York care începe să lucreze ca dominatoare, slujbă în care îl atrage și pe cel mai bun prieten al ei din liceu, adept al orientării LGBT.

În continuare, vineri va fi momentul când apar ultimele două titluri pe luna aceasta în ceea ce privește Netflix. Primul despre care vorbim este sezonul 2 din Ultimul protector al orașului (titlu original The Protector), un serial turcesc cu un tânăr din Istanbul ca protagonist, tânăr care descoperă că se trage dintr-un ordin străvechi iar acest lucru atrage responsabilități nebănuite asupra sa.

Al doilea titlu de vineri este tot un sezon secund, de data aceasta al unei animații, și anume She-Ra și Prințesele Puterii.


Ei bine, acum e momentul. E momentul să vorbim despre ceea ce unii ar numi cel mai așteptat film al anului, al decadei, sau chiar al ultimilor 30 de ani. Este vorba despre Răzbunătorii: Sfârșitul jocului (în titlu original Avengers: Endgame), filmul care urmează să ducă la bun sfârșit o parte dintr-un întreg ce a marcat o generație, și anume Universul Cinematic Marvel, sau MCU pe scurt. După 21 de filme în care au apărut din 2008 și până acum, supereroi precum Omul de Oțel, Căpitanul America, Thor, Omul Păianjen, Doctor Strange, Gardienii Galaxiei și mulți alții și-au unit deja forțele în filmul ce a doborât numeroase recorduri anul trecut, Răzbunătorii: Războiul Infinitului (Avengers: Infinity War), dar în ciuda puterii lor sporite, nu au reușit să-l înfrângă pe Thanos, tiranul care a șters din planul existenței 50% din toate ființele din Univers.


Apărut anul trecut, Avengers: Infinity War a ajuns să fie al doilea cel mai bine vândut film din istorie

Endgame va fi acum despre ridicat, chiar dacă ai fost doborât, despre un crossover și mai mare decât cel de anul trecut, despre repararea răului făcut de Thanos și de înfrângerea acestuia pentru totdeauna. Răzbunătorii tot vor avea de furcă cu acesta, chiar dacă acum vor fi și mai uniți ca înainte și o vor avea și pe Captain Marvel alături de ei, eroina care a primit și ea un film solo luna trecută.

Am putea vorbi la nesfârșit despre acest film, despre faptul că Marvel Studios au pregătit și un maraton de 6 ore cu Infinity War și Endgame pentru avanpremieră, că site-urile de bilete din jurul lumii au picat în primele minute de când acestea au fost scoase la vânzare sau că filmul s-ar putea să facă 1 miliard de dolari doar din noaptea de deschidere... Ce este cert e că acest film e atât de mare încât nu mai există alte apariții noi în cinematografe în acest weekend pentru că se știe că nu prea ar avea șanse împotriva Endgame.


De asemenea, ținem să sărbătorim și noi acest eveniment cinematic, și de aceea efectuăm prima schimbare de banner a blog-ului de când l-am deschis. Sperăm că veți vedea Endgame și cel puțin unul dintre celelalte titluri în acest weekend! Până data viitoare, vizionare plăcută!

Comments


bottom of page