top of page
  • Writer's pictureOra de Cinema

Noutățile săptămânii 15-21 aprilie 2019

E acel moment din săptămână când vă aducem la curent cu ce mai puteți vedea pe ecrane, fie ele cele de acasă sau cele de la cinema.


Începem, bineînțeles, cu Netflix, care joi, 18 aprilie, ne aduce serialul coreean Îndrăgostiți pentru prima, prima oară (în titlu original My First First Love), în care tânărul Yun-Tae îi primește în casa sa pe câțiva din prietenii săi, iar aceasta se va dovedi a fi o experiență plină de întâmplări haioase și romantice deopotrivă.

Noutățile de pe Netflix rămân în aceeași zonă de conținut, și următoarea apariție fiind tot o comedie romantică cu adolescenți, și anume O fată pe cinste (în titlu original Someone Great). Acest film o are în centru pe Jenny, o tânără jurnalistă care încearcă să treacă peste o despărțire cu ajutorul prietenelor sale, cu care aceasta merge într-o ultimă aventură neașteptată.

După ce ignoră avertismentele unei mame tulburate, anchetată pentru că şi-a pus propriul copil în pericol, o asistentă socială este târâtă, împreună cu copiii ei, într-o lume supranaturală înspăimântătoare. Aceasta este, pe scurt, premisa horror-ului Blestemul femeii care plânge (în titlu original The Curse of La Llorona), care apare tot în această vineri, în cinematografe. Fanii filmelor din seria The Conjuring vor dori să vadă acest film, întrucât a fost confirmat faptul că și acesta aparține universului lărgit al The Conjuring.

Sperăm că v-am trezit interesul pentru cel puțin unul din aceste titluri, iar că până data viitoare o să vă luați câteva ore libere în weekend pentru a le vedea! Vizionare plăcută!

Comentarios


bottom of page