top of page
  • Writer's pictureOra de Cinema

Noutățile lunii martie pe Netflix

Mai sunt doar câteva zile până intrăm în luna mărțișorului, iar acest lucru înseamnă, bineînțeles, și noutăți pe serviciul de streaming Netflix. Astăzi vom vorbi așadar despre ce ne-a pregătit Netflix în luna ce vine.


O veste care o făcut furori în mediul online în ultima vreme este legată de colaborarea dintre Netflix și Studio Ghibli, celebrul studio de film animat japonez. Mai exact, în urma acordului încheiat între cele două companii, Netflix a primit drepturile de difuzare pentru 21 dintre filmele de animație create de studio-ul japonez. Luna aceasta au fost lansate deja 7 din cele 21 de titluri, urmând ca următoarele 7 să fie lansate chiar pe 1 martie. Dintre acestea amintim: Nausicaä of the Valley of the Wind (1984), Spirited Away (2001), The Cat Returns (2002). Ultimele 7 titluri produse de Studio Ghibli vor fi lansate pe Netflix în luna aprilie.


Spirited Away (Studio Ghibli)
Spirited Away (Studio Ghibli)

Tot pe 1 martie, Netflix ne aduce și două filme cu distribuții pe măsură, mai exact Alien: Legământul, și Legenda călărețului fără cap.

Dintre acestea, primul este al doilea film din noua trilogie ce face parte din franciza Alien, din distribuție amintindu-i pe Michael Fassbender și Noomi Rapace.

Cel de-al doilea titlu îl are în prim-plan pe Johnny Depp, care îi dă viață lui Ichabod Crane, un comisar reputat ce este însărcinat cu prinderea „Călărețului fără cap”, un ucigaș cu sânge rece. Ichabod are însă probleme în ceea ce privește credibilitatea acestui caz, multe dintre detaliile referitoare la caz fiind la limita normalului.


Un alt film cu distribuție de excepție va avea premiera pe data de 3 martie, mai exact Alive, peliculă ce prezintă povestea celor ce au supravieţuit accidentului de avion suferit de echipa de rugby a Uruguayului în 1972. Rolul principal îi revine lui Ethan Hawke, acestuia alăturându-i-se John Malkovich ca narator.


Apoi, 7 martie este ziua în care Netflix ne aduce două din cele mai populare filme cu supereroi din toate timpurile, mai exact Batman – Începuturi (2005) și Cavalerul negru (2008). Cele două pelicule nu ne-au dat doar cea mai apreciată interpretare a lui Batman de până acum, ci și cea mai bună interpretare a inamicului numărul unu al lui Batman, Joker. Heath Ledger a primit și Oscarul pentru interpretarea acestui personaj complex.


Batman (Christian Bale) & Joker (Heath Ledger)

Pe 10 martie Netflix ne mai aduce încă un titlu interactiv, deci în care telespectatorul se va folosi de telecomandă pentru a influența cursul acțiunii. Este vorba despre filmul de animație Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal, film ce o are în centru pe Carmen Sandiego, o anti-eroină pricepută în a-și însuși ce nu-i aparține.


Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal

Netflix nu uită nici de pasionații de filme horror, pe 15 martie urmând să fie lansată comedia de groază Leprechaun Returns. Aceasta este o continuare a filmului Leprechaun, dar în mod surprinzător, nu oferă nici o continuitate filmului anterior. Filmul își propune atât să vă sperie, dar și să vă pună zâmbetul pe buze.


Bebe șef

În aceeași perioadă primim și sezonul al treilea din Bebe Șef: Înapoi la treabă, seria animată realizată de Dreamworks Studios după cartea cu același nume. Din distribuție: Alec Baldwin, Tobey Maguire, Steve Buscemi.


Pe 25 martie apare The Occupant / Aici e acasă, un thriller original produs de Netflix. Acesta prezintă povestea unui fost manager, acum şomer, care este obligat să îşi vândă apartamentul. Când descoperă că încă mai are un rând de chei, devine obsedat de familia care locuieşte acum acolo şi decide să îşi recupereze viaţa pierdută.


Tot în martie apare și sezonul al treilea din Ozark, serialul fenomen produs de Netflix. Când au fost întrebați despre cum va fi acest nou sezon, producătorii ne-au promis că povestea va fi mai întunecată decât a fost până acum, mizele fiind mai mari ca niciodată.


La sfârșitul lunii, pe 31 martie, Netflix ne aduce și anime-ul Naruto Shippuden, toate cele 10 sezoane fiind disponibile de la acea dată.


Naruto Shippuden

În ceea ce privește serialele, luna martie ne aduce sezoane noi din Ugly Delicious, Black Lightning, On My Block, Kingdom, Elite și multe altele. De asemenea, nu ratați filme precum Fete dispărute, Go Karts, Life of the Party sau The Plattform.


Luna martie are deci ce ne oferi în materie de noutăți pe Netflix, doar timp să avem ca să le putem viziona! Sperăm că sunteți la fel de entuziasmați ca și noi față de ce urmează să apară, iar până data viitoare, noi vă urăm „Vizionare plăcută!”

4 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page