top of page
  • Writer's pictureOra de Cinema

Noul trailer Sonic, sau cum să-ți pierzi o întreagă generație de fani

Dacă ai copilărit în România anilor 2000, s-ar putea să-ți aduci aminte de un desen animat cu un arici albastru foarte rapid, mai exact Sonic X. Acest serial animat, cât și jocurile video asociate cu personajul au avut un succes destul de mare în acea perioadă, poate nu la fel de mare ca alte francize de genul, dar destul pentru ca personajul să rămână întipărit în memoria fanilor. Dăm pe repede-înainte către zilele noastre, când fanii au fost bucuroși să afle că ariciul lor favorit va primi un film live-action anul acesta. Bucuria a fost în mare parte distrusă ieri totuși, după apariția primului trailer pentru acest film.

Ceea ce trebuia să fie unul dintre cele mai așteptate trailere ale anului i-a lăsat cu un gust amar pe pasionați după ce trailer-ul a făcut din Sonic un personaj de tot râsul. Acesta se poate de feri de rachete de război cu ajutorul super-vitezei sale, dar nu poate evita o săgeată cu tranchilizant lansată spre el de la o distanță foarte mică ori chiar se lasă băgat într-o geantă de voiaj. Pe lângă povestea destul de „chinuită” a filmului, trailer-ul dezgustă fanii prin simpla animație a lui Sonic, acesta arătând mai degrabă a „experiment Pokemon eșuat” decât ariciul albastru din desenele anilor 2000. Internauții au făcut remarci negative asupra ochilor și feței lui Sonic, ori asupra faptului că mâinile sale sunt albe, deși el purta mănuși albe în desenul animat.

Neal McDonough (Gen. Bennigton, dreapta) și Jim Carrey (Dr. Ivo Robotnik, stânga) în Sonic

Singurele cuvinte de laudă pentru acest film sunt legate de distribuția filmului, din care fac parte câțiva actori de renume precum Jim Carrey (în rolul Dr. Ivo Robotnik), James Marsden, Neal McDonough sau Ben Schwartz (vocea lui Sonic). În rest, internauții s-au limitat la a face meme-uri sau comentarii negative la adresa trailer-ului. Filmul Sonic the Hedgehog va rula în cinematografele de la noi din 7 noiembrie 2019.

9 views

Comments


bottom of page