top of page
  • Writer's pictureOra de Cinema

Fiecare legendă cu sfârșitul și teaser-ul ei

Cu toții iubim Crăciunul. Zăpadă, cadouri, delicatese, dar și un nou titlu Star Wars/Războiul Stelelor, așa cum ne-au obișnuit cei de la Disney în ultimii ani. Oricum, episodul IX din serie stă să apară la sfârșitul acestui an, sloganul "Fiecare generație are o legendă" fiindu-i deja asociat. Legendele, la rândul lor, au și ele un sfârșit, iar în cazul acesta, sfârșitul fenomenului cultural Star Wars, are și un teaser trailer.


Da, ați auzit bine. Disney tocmai a lansat primul teaser pentru titlul final al trilogiei curente de sequel-uri, și totdată titlul final al seriei (pentru moment cel puțin). În acest teaser putem revedea personajele principale ale acestei trilogii: Rey, tânara Jedi cu origini misterioase, Poe Dameron, pilotul neînfricat al Rezistenței, Chewbacca, luptătorul blănos cu al său urlet iconic, Kylo Ren, nepotul lui Luke Skywalker, dar și unul care se vrea a fi un Darth Vader în miniatură, și de asemenea Leia Morgana, jucată de mult regretata Carrie Fisher (care a părăsit această lume la sfârșitul lui 2017, din nefericire).


Accentul cade totuși în acest teaser pe Rey, care pare-se că apropie de adevărul pe care îl caută de ani buni. Pe lângă Chewbacca pilotând celebra navă Millenium Falcon și Kylo Ren spintencând niște tipi cu sânge rece, teaser-ul evită să dea prea multe detalii din film, iar acest lucru este unul bun, cât și unul rău în același timp. De ce? Ei bine, pe de-o parte avem fanii înrăiți, care sunt entuziasmați de orice lucru nou legat de Star Wars, iar pe de altă parte avem un număr destul de mare de oameni care nu văd viitorul (sau finalul) acestei serii cu ochi buni). Acest lucru se datorează lui Rian Johnson, regizorul titlului anterior, Star Wars: The Last Jedi. Acesta a transformat ceea ce părea să fie unul dintre cele mai bune titluri din saga într-un produs net inferior întrucât nu a urmat mai deloc conținutul filmului anterior, iar acest lucru i-a făcut pe fani să-și piardă încrederea în serie.


Deci, indiferent dacă v-ați pierdut interesul pentru franciză sau ați rămas fani înfocați ai acesteia, Star Wars: Episode IX - Rise of Skywalker va ajunge în cinematografe în preajma Crăciunului de anul acesta, iar până atunci nu putem decât să ne delectăm cu teaser-ul proaspăt lansat. Și e recomandat să vedeți teaser-ul, pentru că s-ar putea să aveți parte de o surpriză spre sfârșitul acestuia.



4 views

Comentarios


bottom of page